0

Истински екшън и наелектризиращи емоции завладяха участниците в епизодите на „Един за друг“ тази седмица. Въпреки голямото желание да останат в най-романтичното риалити, Мария и Виолин приключиха участието си в „Един за друг“. Те се изправиха на елиминации срещу Веселина и Гани, които получиха безапелационната подкрепа на останалите седем двойки в надпреварата.

 

„Гласуването за нас не беше толкова неочаквано. Изправихме се срещу една от най-силните двойки, която има много силна връзка с другите участници във Вилата на любовта. Тук изпитахме емоции, които няма как да изпитаме навън. Влязохме с усмивка и си тръгваме с усмивка. Беше страхотно да опознаем нови хора и да живеем с тях. Доволни сме от всичко, което направихме тук!“, споделиха Мария и Виолин за представянето си в „Един за друг“.

 

Още в началото на седмицата двойката от Пловдив стартира играта в дъното на класацията. В мъжкото предизвикателство игра Виолин не се справи достатъчно бързо с преминаването по трасето, а в женското Мария не успя да преодолее страха си от височина и се отказа. В общото изпитание те трябваше да впрегнат възможностите си и да разсъждават еднакво. За съжаление Мария не можа да отгатне кои любовни фрази и цитати е избрал да изпише Виолин с помощта на емоджита.

 

Водещият Емо Чолаков изненада всички с новината, че се налага да вземат трудно решение. Тъй като миналата седмица никой не напусна предаването, участниците трябваше да определят дали тази или следващата седмица с надпреварата да се сбогуват две двойки. Вотът отреди само една двойка да напусне „Един за друг“ тази седмица, а следващата с предаването да се разделят две.

 

Източник: plovdiv24


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *