0

Тази сутрин в болница в Пловдив е издъхнал 33-годишният спортист и бизнесмен Тургай Сали, който в малките часове на неделния ден бе простреляният пред дома си в кв. “Каменни” в Хасково.

 

 

Припомняме, че тежкият инцидент стана малко след 1 часа след полунощ, когато са получени два сигнала за стрелбата на тел. 112. Единият е от приятел на Тургай, който е бил с него пред дома му, а другият – от случаен гражданин.

 

 

Пострадалият е отведен в спешното отделение на болницата в Хасково, а след това е откаран в Пловдив, за да му направят операция.

 

Преди да издъхне Сали е разпитан от криминалистите и е дал описание на стрелеца. По думите му мъж с черни дрехи и без маска го е прострелял с два куршума в седалището и е избягал от местопрестъплението.

 

 

Тургай Сали е търговец на хранителни добавки по фитнесите и спортните зали в Хасково. Няма досие в полицията.

 

 

Завършил е спортното училище в града с профил борба, а преди две-три години е бил доброволец към приюта за кучета в града. Тургай тренира ММА. Преди време е имал връзка с Мис Хасково и двамата са спортували заедно. Простреляният е известен в града с прякора си Тути. Живее с родителите си, които имат шивашки бизнес.

 

 

Полицията работи по всички версии за престъплението, включително, че Тургай се е самопрострелял с незаконен пистолет.

 

lupa.bg


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *