Цанов: Общински съветник-педофил предлага шоколад на шестокласничка, за да се качи при него

В едно от последните си разследвания журналистът Станислав Цанов открива мъже, които търсят малолетни и непълнолетни момичета за сексуални нужди. Той го прави с помощта на Ален Симеонов.

СКАНДАЛНО: Общински съветник от Враца е обвинен в педофилия (ВИДЕО)

В едно от видеата възрастен мъж предлага на момиче, което е 6-и клас няколко Морени, за да влезе на задната седалка на затъмнения му джип. Той е общински съветник във Враца. Той твърди, че на тази поляна той е в резултат на това, че е бил на море, а не че е бил заловен от Ален Симеонов. Това коментира журналистът Станислав Цанов в ефира на “Честно казано с Люба Кулезич”.

“Преди да започнем да разобличаваме такива хора, които търсят малолетни момичета, болшинството в България смяташе, че у нас това са 5 души, които не живеят сред нас. Това са хора, които имат бизнеси, професии, собственици си на хранителни магазини. Вследствие аз и други хора решихме да вземем граждански позиции”, каза Ален Симеонов.

“Викаха ни в СДВР и предложиха на лова да има полицай, предполагам, че го направиха от кумова срама. Ние даваме на полицията всички материали, готови дела за всички насилници”, каза още Станислав Цанов.

Ето и видеото:

Източник : eurocom.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *